Nieuwe e-Health oplossing

Een professioneel team e-coaches in je handpalm.

Yunify Academy

Wij delen expertise om professionals en organisaties te verrijken.

Yunify HCP Solutions

Wij ondersteunen moderne zorgverleners zodat zij de beste zorg kunnen bieden aan hun patiënten.

Onze nieuwe e-Health oplossing

Wij bieden een inspirerende reis naar een gezonder en vitaler leven.

Onze nieuwe e-Health oplossing brengt een professioneel team e-coaches naar je handpalm.

Bekijk de video >

Inspirerende reis naar een vitaler leven

Onze nieuwe e-Health oplossing biedt werkgevers een nieuwe manier om datgene te helpen wat voor hen het allerbelangrijkste is: de mensen die er werken. Met onze baanbrekende smartphone App inspireren we medewerkers tijdens hun reis naar een gezonder en vitaler leven.

Nieuwe definitie van welzijn

Wij zien mensen niet als patiënten, maar als personen met individuele behoeften. Mensen gezond houden en welzijn verhogen door coaching in plaats van genezing is onze missie! We hebben jarenlange ervaring in de gezondheidszorg gecombineerd met wetenschappelijke kennis, geavanceerde technologieën en een grote dosis creativiteit. Onze nieuwe e-Health oplossing is daarvan het resultaat! Een oplossing die gezondheid en welzijn opnieuw definieert op een manier die werkelijk uniek is.

Professionele e-coaching binnen handbereik

Onze nieuwe e-Health oplossing is een unieke smartphone ervaring, anders dan alle andere traditionele gezondheidsapps die slechts activiteiten bijhouden. Met de meest geavanceerde technologie brengen we een virtueel team van professionele coaches tot leven. Zij staan continu paraat en helpen medewerkers om een betere versie van zichzelf te worden.

De aanpak is holistisch. Met onze unieke e-Health oplossing stimuleren we namelijk echt elke dimensie van een gezonde levensstijl! En met iedere interactie leert de app de gebruiker beter kennen. De volgende stap naar perfecte balans wordt zo volledig afgestemd op persoonlijke behoeften.

Meer weten over onze e-Health oplossing?

Neem contact op!

Geef je carrière een boost

Bekijk onze vacatures

Yunify Academy

Wij delen expertise om professionals en organisaties te verrijken.

Yunify Academy combineert wetenschappelijke kennis en jarenlange ervaring in op maat gemaakte interdisciplinaire zorgprogramma’s, training en consultancy.

Bekijk de video >

Wij delen graag onze expertise. Dat doen we volop met passie en enthousiasme, zowel op individueel als op organisatieniveau.

vitaliteit & duurzame inzetbaarheid

stress & stresspreventie

hospitality

psychosomatiek

interdisciplinaire zorgprogramma’s

Kennis komt tot leven door deze te delen

We doen dit op een unieke en innovatieve manier en we geloven heilig in synergy. Synergy tussen de nieuwste wetenschappelijke inzichten, inspirerende leeromgevingen en creatieve manieren om kennis te delen.

Dankzij jarenlange ervaring in de gezondheidszorg hebben we significante en relevante deskundigheid ontwikkeld. Onze kennis en vaardigheden zijn van wezenlijk belang voor de gezondheidszorg én het bedrijfsleven.

The Cubic als congrescentrum

We zijn heel trots op ons leefgebied. The Cubic is een heerlijke plek om te werken en een fantastische locatie voor conferenties en trainingssessies van Yunify Academy. We willen anderen graag de unieke kans geven om zich ook te laten inspireren. Daarom zetten we The Cubic ook in als congrescentrum voor andere evenementen. Ons event team helpt je zelfs bij de organisatie daarvan!

Meer weten over Yunify Academy?

Bekijk ons volledige aanbod.

Bezoek onze website!

Word onderdeel van iets unieks

We zijn op zoek naar jouw talenten. Laat ons je passie zien.

Bekijk onze vacatures!

Yunify HCP Solutions

Wij ondersteunen moderne zorgverleners zodat zij de beste zorg kunnen bieden aan hun patiënten.

Yunify HCP Solutions biedt diverse oplossingen en diensten voor zorginstellingen, zodat hun patiënten ongeëvenaarde hospitality kunnen ervaren.

We take care

Zorgverleners vertrouwen op onze goed doordachte behandelprogramma’s, op onze oplossingen voor patiëntendossiers en behandelingsregistratie, op onze declaratieservice richting verzekeringen, en op de door ons ontwikkelde software voor de zorgsector.

Ontwikkeling van behandelprogramma’s

Het behandelprogramma is de kern van elke zorgorganisatie. Ons team bestaat uit professionals uit de gezondheidszorg met jarenlange praktische ervaring en inzichten in werkprocessen. Samen met onze software ontwikkelaars zorgen zij ervoor dat de behandelingsprogramma’s van onze klanten voldoen aan de hoogste normen in de markt en feilloos worden geïmplementeerd in de operationele processen. Onze Yunify Academy staat daarbij altijd klaar voor ondersteuning met opleidings- en trainingsprogramma’s.

Patiënten- en behandelingsregistratie oplossing

Leveren van topkwaliteit begint voor elke zorgverlener bij het patiëntendossier en het registeren van de behandeling. Dit is waar alle documentatie rondom een patiënt is geregeld. Wij zorgen ervoor dat het dossier tijdens de behandelsessie altijd toegankelijk en up-to-date is voor de therapeut of behandelaar. In het belang van de patiënt, maar ook voor een eenvoudige en foutloze declaratie richting verzekeringsmaatschappijen. Onze registratiesoftware voldoet aan alle regels en normen in de gezondheidszorg, is gebruiksvriendelijk en gebaseerd op bewezen best practices.

Software ontwikkeling op maat

Informatietechnologie is een integraal onderdeel van de moderne gezondheidszorg. Met door ons ontwikkelde software oplossingen kunnen onze klanten zich volledig focussen op hun patiënten en het bieden van de beste zorg met maximale hospitality.

“Yunify is de ruggengraat van onze zes behandelcentra. We kunnen altijd vertrouwen op hun professionele diensten en oplossingen. Dankzij Yunify ontvangen we zoveel positieve ervaringen en klantwaardering van onze cliënten. De cliënten bedanken ons voor het resultaat van onze behandelingen en de geweldige hospitality die we dankzij Yunify kunnen bieden.”

Yony Smulders – Directeur van Het Rughuis

“De wereld van de gezondheidszorg daagt ons uit met continue verandering. In deze turbulente omgeving is het onze taak om onze patiënten een veilige haven van rust en evenwicht te bieden. Van behandelprogramma’s, tot informatietechnologie en het verzorgen van declaraties, Yunify regelt het! Hierdoor kunnen wij ons volledig focussen op onze patiënten – met uitstekende resultaten. Yunify, bedankt!”

Roelof ten Berge – Directeur van PHI

Meer weten over onze oplossingen en diensten?

We vertellen het je graag.

Neem contact op!

We zijn op zoek naar jouw talent!

Kom bij ons werken. Inspireer en innoveer… met ons samen.

Bekijk onze vacatures