Neem deel aan iets werkelijk unieks!

Bekijk de video >

Bij Yunify komen de beste mensen uit meer dan 15 landen samen om de toekomst van gezondheid en welzijn te innoveren.

We zijn op zoek naar jouw talent. Laat ons je passie zien!

Kom bij ons werken. Inspireer en innoveer… met ons samen!

Bekijk onze vacatures!

Geen enkele vacature missen?

Krijg als eerste informatie over nieuwe vacatures.

Meld je aan voor de job alert

Geef je carrière een boost

We zijn een van de meest succesvolle en snelst groeiende bedrijven in het zuiden van Nederland. We denken out of the box. Sterker nog, we zien die hele box niet eens! We werken hard, maar zorgen ook voor genoeg ontspanning. Wacht niet langer en word onderdeel van ons succesverhaal!

Samen delen we een enorme passie

We streven continu naar de ‘next level’. We vinden dat het beter kan en moet. Daarom zijn onze oplossingen de beste in de wereld en het beste voor de wereld. Bij Yunify waarderen we eigenheid, autonomie en zelfstandig denken, waarbij we het aandurven om risico’s te nemen.

We hebben de moed om een ander geluid te laten horen en ernaar te luisteren, ongeacht wie je bent. Daarbij halen we het beste in onszelf en elkaar naar boven. We hebben namelijk interesse in en aandacht voor elkaar.

We geloven in onze mensen

Onze mensen zijn de reden van ons succes. Door hun inzet, kennis, talent en expertise zijn wij wat we zijn. Eén team met een gezamenlijk doel: gezondheid innoveren!

We helpen elkaar als we er even niet uitkomen. We werken vol overgave, maar nemen onszelf daarbij vooral niet altijd té serieus. We zorgen dat we ook genoeg lol maken. Inspireren en innoveren. Het liefst met elkaar!

Laat je elke dag inspireren door The Cubic

Bij Yunify is elke dag anders. Je doet niet zomaar je werk op kantoor. We hebben niet eens een kantoor; wij hebben The Cubic. Een inspirerende en prachtige omgeving waar creativiteit en technologie naadloos samenkomen. Een plek die jouw passie en talent stimuleert. Elke dag weer!

The Cubic is een plek waar creativiteit en innovatie perfect samenkomen. We werken hard en zoeken dagelijks de grenzen op. Dat mogen we doen in een inspirerende en creatieve omgeving.

Bekijk de video >

Bekijk The Cubic op Facebook

Ontdek meer over The Cubic en bezoek onze Facebook pagina.

Ga naar Facebook

Wil je meer weten over de mogelijkheden binnen Yunify?

Neem contact op