Wij innoveren gezondheid en welzijn met oplossingen die levenskwaliteit en vitaliteit verbeteren.

Vanuit onze passie en behoefte om te excelleren zoeken we de perfecte synergie tussen geavanceerde technologie, creativiteit en wetenschappelijke kennis.

Bekijk de video >

Met onze e-Health oplossingen kunnen leiders de beste gezondheidszorg bieden aan hun mensen, patiënten en cliënten, met ongeëvenaarde hospitality.

sinds 2012

150+ medewerkers

15+ nationaliteiten

in het hart van Europa

Nieuwe kijk op gezondheid

Te veel mensen verliezen de balans in hun leven. We zien overal om ons heen stress- en werkgerelateerde klachten zoals rugpijn, burn-outs en slapeloosheid.

De oorzaak van deze problemen wordt helaas nog niet aangepakt met gedegen onderwijs en preventie, waardoor onze gezondheidszorg wordt overbelast. Het resultaat? Zorgkosten zijn gigantisch en werknemers presteren minder dan ze zouden kunnen. Wij weten dat het ook anders kan! Dat is onze motivatie om elke dag weer nieuwe oplossingen te bedenken. Baanbrekende oplossingen, die goed zijn voor de gezondheidszorg en voor de mens.

Gedreven door passie & wetenschap

We brengen onze passie voor zorg, wetenschappelijke kennis en een flinke dosis creativiteit samen op een manier die uniek is in de gezondheidszorg. Ons team gaat geen uitdaging uit de weg en gaat elke dag tot het uiterste om de kwaliteit van leven en vitaliteit te verbeteren met unieke e-Health oplossingen. Meer dan 150 mensen, 15 nationaliteiten en talloze disciplines werken nauw samen om de grenzen te verleggen van wat mogelijk is.

Holistische oplossingen

We ontwikkelen hightech oplossingen op smartphones, tablets en computers en delen onze expertise via de Yunify Academy. We slaan een brug tussen zorg door specialisten en zorgen voor jezelf. Een brug tussen behandelen en voorkomen. Dat doen we anders dan anderen, met een volledig holistische aanpak. Anders dan alle tracking-devices, fitness-apps en andere ééndimensionale apps die verkrijgbaar zijn. We zijn er namelijk van overtuigd dat mensen oplossingen verdienen die net als zijzelf zijn: multidimensionaal, mooi en compleet!

Wil je meer weten?

Bekijk onze oplossingen

Onderdeel worden van ons verhaal?

Bekijk onze vacatures